På salongen Professional Beauty i Kumla utför vi klassisk, flat och volymfransar. Hos oss kan du räkna med att få just de fransar du önskar, naturligt som fylligt.
Vi arbetar med vårt eget fransmaterial PB Sweden och har allt från 6-18 mm långa fransar i olika böj, färg och tjocklek.

Fransförlängning (oavsett metod)

1h fyllning 749 kr
1½h fyllning 999 kr
2h fyllning 1099 kr
2½h fyllning 1499 kr
3h fyllning 1799 kr

Färg i ytterkant +50 kr
Färg hela ögat +100 kr


Att ha fina fransar direkt när man vaknar på morgonen, utan att behöva måla sig är drömmen! Med fransförlängning är det möjligt, du väljer själv hur mycket och hur fylligt resultat du vill ha – och vi skapar det i möjligaste mån. Fransförlängning innebär att man fäster lösfransar av polyesterfiber mot kundens naturliga frans, därför varierar resultatet beroende på hur mycket egna fransar kunden har.

Vi som arbetar med fransförlängning på salongen Professional Beauty i Kumla har alla god och relevant utbildning, härdplastintyg, svenska säkerhetsdatablad för våra lim och tjänstbarhetsintyg.
Vi tar hand om dig och dina fransar och i våra händer är du som kund trygg.

Glöm inte att forma brynen under ditt besök hos oss för ett snyggt helhetsintryck!

Prislista Fransförlängning
Du som kund väljer själv hur fyllda fransar du vill ha, det är samma pris oavsett om det är nytt set eller återbesök, klassisk eller volym. Ju längre tid du bokar, desto fylligare fransar har vi möjlighet att fylla. Vi rekommenderar att boka 2-3h vid nytt set då 1-1½h oftast inte uppnår optimalt resultat första gången.

Konsultation

Innan vi behandlar dig vill vi göra en konsultation med dig för att se hur vi på bästa sätt kan behandla dig. Detta kan du göra online när du bokar din tid hos oss via hemsidan, eller på plats i salongen. Har du allergier, hormonförändringar, är gravid, äter mediciner eller har ögonsjukdom behöver vi få veta om det. Detta kan bland annat påverka hållbarheten av förlängningen, men kan också vara olämpligt med behandling vid allergier eller liknande. Vi tar inte emot kunder med smittsamma sjukdomar. Vid bokning trots det blir du debiteringsskyldig summan av din behandling. När vi utför fransförlängning fäster vi lösfransen med cyanoakrylatlim (CAL) vilket kan vara allergiframkallande. I våra lokaler finns punktsug vid varje behandlingsbänk, reglerad fuktnivå och ventilation för att du som kund ska ha en så säker och skön upplevelse hos oss som möjligt. Om en allergisk reaktion skulle uppstå hänvisar vi er att ta kontakt med läkare, och kan inte ansvara i förväg på hur du som kund reagerar på CAL, dock hjälper vi till vid eventuell allergi genom gratis borttagning av fransarna.